Thursday, February 13, 2014

"Remember the titans" by Ronny HillAlla Hjärtans Dag är DU välkommen till Cali OG Store på en utställning där kärleken till musik och konst förenas. Våran vän Ronny Hill (Stuck Tattoo) ställer ut sina senaste verk, DJ Grass & DJ Gergeous bjuder på bästa musiken och Heineken på en kall!

Med konst som relaterar till graffiti och Rap är Ronny idag en konstnär och tatuerare som driver sin egen klädlinje och tatuerarstudio på Kungsholmen i den urbana andan. Denna utställning är ett exlusivt första gången sammanbete med Caliroots.

Allt började som litenfascination att uttrycka sig i färg och form, som ledde till det givna valet att studera konst i 5 år där han fick chans att fördjupa sitt konstnärliga intresse.
Under och efter studierna blev det en del utställningar och de kommande åren spenderades i samarbete med ett galleri här i Stockholm.

Efter att han börjat utveckla sitt tatuerande på egen hand, då ingen ville ge honom lärlingsplats, tog det lång innan han fann utrymme att måla igen. Han fick tips av en vän om ett ritprogram som kunde nyttjas via iPad och blev förälskad direkt. Utan närmre eftertanke började han rita av döda rap-legender, dessa digitala teckningar växte i antal och dom visas nu i samarbete med Caliroots på utställningen han valt att döpa till "Remember the titans".

Cali OG Store
Brunnsgatan 9
Stockholm

DJ Grass & Dj Gorgeous

www.caliroots.com
www.stucklife.com
www.kingsizemagazine.se

Tack till Heineken!

19.00-21.00
20 år i dörren
osa@caliroots.com

Vi ses!

//Kärlek