Friday, January 30, 2015

The Green Door Project - Caliroots Officiell Förfest


Som en del av The Green Door Project kör vi på Caliroots en officiell förfest i vår butik på Brunnsgatan 9.

Vi öppnar upp butiken 18,30 på lördagen med DJ Gärigheter, vi avlutar med Kalle Gracias & Griljonären live nere i vår källare The Pit by Vans & Cali.

När sista låten är spelad och ölen är slut går en gratis buss till den stora festen som fortsätter hela natten.

20 år i dörren

Vi kommer bara ha ca 100 platser på listan så glöm inte osa..

GÄRIGHETER
GÄRIGHETER är ett kvinnokollektiv på 5 som de senaste åren har tagit plats i Stockholms nattliv, numera även synts en del i Malmö.
De tar RnB på blodigt allvar och tycker att hiphopen förtjänar en chans bortom normerna.

Med spelningar på Trädgården, Sturecompagniet och Babel i bagaget, samt synts på samma lineup som Ison&Fille, Mack Beats och Rosh, bjuder dem nu även oss på en stor dos av gäripower och kärlek. En dröm som alltså tar plats bakom båset, in på deras Facebook för mer info: Facebook.com/garigheter

Kalle Gracias & Griljonären
Kalle ”Gracias” Granberg föddes i Piteå, Norrbotten den 22 april 1989 och är en svensk rappare.

Kalle Gracias & Griljonären är aktuella med nya singeln och videon ”Kingz” tillsammans med Gonza-Ra från Random Bastards och Psykiska Krafter från Kusten Klick.

http://www.kallegracias.se/
https://www.facebook.com/griljonaren/


The Green Door Project
I år lanseras Carlsbergs nya stora kultursatsning, The Green Door Project. Det blir startskottet för en ny era av kreativa festupplevelser de kommande åren.

The Green Door Project vill utforska framtiden för den svenska klubbscenen och skapar därför en plattform och samarbeten mellan några av Sveriges mest drivande kreatörer inom samtidskultur.

Kl. 20.45 kommer bussar och kör er till den stora festen. (Begränsat antal platser på bussen). Adress till festen kommer snart för egen transport.


www.facebook.com/thegreendoorprojectbycarlsberg

Tack till: Carlsberg och Vans